Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak gördüyseniz:

  • Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak kişinin her işi severek yapacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak helal kazanca sahip olunacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yaptığı işte sivrileceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek işlerinin düzeleceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu uçarken görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments