Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak gördüyseniz:

  • Aklınızı çelmelerine izin vermeyin.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak büyük bir kazanç elde edileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek insanlara karşı güveninin sarsılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu ve güvercin görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments