Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir derdi ile uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak büyük bir boşluğa düşeceğine, terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurtlayan muhabbet kuşu görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yıkamak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, masumluğunu ispat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments