Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek

Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kazancının eksileceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, mutluluğunun daim olacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yumurtası gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuş yumurtası görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve yumurtası görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunu öpmek mal kayıpları da yaşayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine inanılır.

Rüyada ölen muhabbet kuşu görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunun yandığını görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, bereketin ve karın artacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu kesmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments