Rüyada muhabbet kuşu ve yumurtası görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve yumurtası görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, helal ekmek yiyeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu ve yumurtası gördüyseniz:

  • Ani sağlık sorunları çıkabilir.

Rüyada muhabbet kuşu yumurtası görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuş yumurtası görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, zor bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu ve yumurtası görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu sürüsü görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve civciv görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan muhabbet kuşu görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun doğurduğunu görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments