Rüyada taştan kolye görmek

Rüyada taştan kolye görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, rızkının azalacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada taştan kolye gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, iş birlikleri veya planlar geride kalabilir.

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işarettir.

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulur.

Rüyada değerli taşlardan kolye görmek yüzüne kan geleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada taş kolye görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı kolye takmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşlı kolye almak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına alamet eder.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek işlerinin yaver gideceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor taşlı kolye görmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments