Rüyada mavi renk perde görmek

Rüyada mavi renk perde görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, içinin ferahlayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına inanılır.

Rüyada mavi renk perde gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan her anda, yanıbaşında insan bulabilen nadir şanslı insanlardan birisiniz.

Rüyada mavi renk perde görmek gün yüzü görmeyeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi tül perde görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada mavi perde görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada turuncu renk perde görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada mor renk perde görmek evi yoksa ev alacağına, içine kapanacağına delalettir.

Rüyada renkli perde görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işarettir.

Rüyada sarı renk perde görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet eder.

Rüyada koyu renk perde görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments