Rüyada koyu renk perde görmek

Rüyada koyu renk perde görmek başının belaya girmeyeceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine inanılır.

Rüyada koyu renk perde gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada koyu renk perde görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada koyu sarı renk görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına alamet eder.

Rüyada koyu pembe renk görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına rivayet eder.

Rüyada koyu renkli at görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, deşarj olacağına tabir olunur.

Rüyada koyu renk idrar yapmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı koyu renk görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalet eder.

Rüyada koyu renk deniz görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada koyu renk görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments