Rüyada mor renkli çiçek görmek

Rüyada mor renkli çiçek görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, bereket ve zenginlik olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, zorlukların son bulacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada mor renkli çiçek gördüyseniz:

  • Göz kamaştırıyorsunuz, sahnedesiniz veya herkes sizinle birlikte iş yapabilmek veya görünebilmek için sıraya giriyor olabilir.

Rüyada mor renkli çiçek görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renkte çiçek görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada mor çiçekler görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada mor beyaz çiçek görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada mor çiçek koklamak iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor çiçek yemek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments