Rüyada mor çiçek yemek

Rüyada mor çiçek yemek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalettir.

Rüyada mor çiçek yemek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada mor çiçek yemek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ortalığın karışacağına alamet eder.

Rüyada mor çiçek koparmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek hatalarını fark edeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor ve beyaz çiçek görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Rüyada sarı mor çiçek görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada mor beyaz çiçek görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renkli çiçek görmek işlerini hafifleteceğine, mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments