Rüyada mor çiçek tarlası görmek

Rüyada mor çiçek tarlası görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor çiçek tarlası gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok uygulamacı olmanız gerekiyor.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine delalettir.

Rüyada çiçekli tarla görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada tarlaya çiçek ekmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çiçek tarlası görmek sonra kendi işini kuracağına, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı çiçek tarlası görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, harcama gücünün artacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada çiçek görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada çiçek toplamak yeni fırsatlar sunulacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments