Rüyada mor kumaş görmek

Rüyada mor kumaş görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, zaaflarına kapılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada mor kumaş gördüyseniz:

  • Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var.

Rüyada mor kumaş görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renkli kumaş görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada mor kumaş almak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine işarettir.

Rüyada mor renk kumaş görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada bordo renk kumaş görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kumaş görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada rengarenk kumaş görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işaret eder.

Rüyada döşemelik kumaş görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments