Rüyada renkli kol saati görmek

Rüyada renkli kol saati görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada renkli kol saati gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmanız durumunda, avantajınıza kullanabileceğiniz şeyler bulabilirsiniz.

Rüyada renkli kol saati görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli kol saatleri görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine delalet eder.

Rüyada kol saat almak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna saat takmak mutluluğundan olacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kol saati takmak bereketli yağmurlara, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments