Rüyada mor saat görmek

Rüyada mor saat görmek güzel fırsatların elde edileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, elinin dara düşmeyeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mor saat gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmalısınız.

Rüyada mor kol saati görmek kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, iyi şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor saat görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada pırlanta kol saati görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işarettir.

Rüyada kola altın saat takmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına işarettir.

Rüyada saat ve para görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep saati görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat belirtmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saatin geçtiğini görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments