Rüyada mor ve beyaz çiçek görmek

Rüyada mor ve beyaz çiçek görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor ve beyaz çiçek gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada mor ve beyaz çiçek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada mor beyaz çiçek görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalettir.

Rüyada mor çiçek vermek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, elinin darda kalmayacağına delalettir.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mor orkide çiçeği görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı mor çiçek görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments