Rüyada sarı mor çiçek görmek

Rüyada sarı mor çiçek görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, ele geçen kazancın azalacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı mor çiçek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Rüyada sarı mor çiçek görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine işaret eder.

Rüyada mor ve sarı çiçek görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına işaret eder.

Rüyada mor beyaz çiçek görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, güven kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada mor çiçek dikmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada mor çiçek yemek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek razı geleceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor ve beyaz çiçek görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada mor renkli çiçek görmek isteklerini yerine geleceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments