Rüyada mor bitki görmek

Rüyada mor bitki görmek kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalettir.

Rüyada mor bitki gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz, ilerlemenize yardımı olabilecek olağanüstü kişileri size çekebilir.

Rüyada mor bitki görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, huşu içinde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada toprağa bitki dikmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada biber bitkisi görmek ekmek kapılarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine rivayet eder.

Rüyada çilek bitkisi görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına inanılır.

Rüyada su bitkisi görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek hastalıkların iyileşeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan bitki dikmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına rivayet eder.

Rüyada büyüyen bitki görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments