Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerin aksayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı bitki gördüyseniz:

  • Sizin karlı zannettiğiniz şeylerin ardında bilmediğiniz bazı durumlar olabilir.

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulur.

Rüyada yeşil bitki yemek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yeşil bitki sulamak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil bitki görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bitki ekmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bitki almak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, büyük takdir toplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil biber bitkisi görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments