Rüyada mısır unu görmek

Rüyada mısır unu görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, heveslerinin biteceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada mısır unu gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Rüyada mısır unu yemek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Rüyada mısır un görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır unu almak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye rivayet eder.

Rüyada mısır unu görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada mısır suyu içmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek geride bırakacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada dalında mısır görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments