Rüyada mısır suyu içmek

Rüyada mısır suyu içmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada mısır suyu içmek gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada mısır suyu içmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına işaret eder.

Rüyada mısır çorbası içmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde mısır görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına alamet eder.

Rüyada dualı su içmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, mevlit okutacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulur.

Rüyada bir yerden su içmek gelmek istediği noktalara geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada hacca gidip zemzem suyu içmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tasla su içmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments