Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş mısır tanesi gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Rüyada pişmiş mısır tanesi görmek maddi sıkıntıların biteceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Rüyada pişmiş mısır taneleri görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tane halinde mısır görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru mısır tanesi görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır tanesi görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments