Rüyada mısır unu almak

Rüyada mısır unu almak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mısır unu almak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele alabilme yeteneğiniz etkileyici olabilir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak atılan adımların boşa gideceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır un görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına tabir olunur.

Rüyada mısır unu yemek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır unu almak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına işarettir.

Rüyada mısır unu görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada mısır çorbası yemek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısır ekmeği almak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır tohumu görmek yeni çalışmalara girişileceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments