Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak aile hayatının sorunsuz olacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız herkesten öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada mısır toplamak sorunları ortadan kaldıracağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak makamını kaybedeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır tarlası görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır tarlasına görmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kendini mısır tarlasında görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada mısır tarlasında olmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments