Rüyada kendini mısır tarlasında görmek

Rüyada kendini mısır tarlasında görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada kendini mısır tarlasında gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz.

Rüyada tarlaya mısır dikmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası kazmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini mısır tarlasında görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır ekili tarla görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işarettir.

Rüyada mısır tarlasında olmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır tarlasına görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments