Rüyada mısır tarlasına görmek

Rüyada mısır tarlasına görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada mısır tarlasına gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Rüyada mısır tarlasında koşmak hayırlı işlere girişileceğine, insanlara iyilik yapmaya işaret eder.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek çok resmi görevlerde bulunacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına delalettir.

Rüyada mısır tarlasında olmak pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır ekili tarla görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada mısır toplamak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada mısır tarlasına girmek güzel bir döneme girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments