Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına işarettir.

Rüyada tarlada mısır toplamak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, çok sevinçli haberler alacağına yorulur.

Rüyada mısır tarlası sulamak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalet eder.

Rüyada kendini mısır tarlasında görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır ekili tarla görmek başarılarının hiçe sayılacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye alamet etmektedir.

Rüyada tarlada mısır ekmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada mısır tarlasına girmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments