Rüyada mısır tarlasında olmak

Rüyada mısır tarlasında olmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, sözleri tutulacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mısır tarlasında olmak gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada mısır tarlasında mısır toplamak kazancın yar yarıya düşeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mısır tarlasına görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada mısır tarlası görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada kurumuş mısır tarlası görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada tarlada mısır ekmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada tarlaya mısır ekmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments