Rüyada mis kokulu çiçek görmek

Rüyada mis kokulu çiçek görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, içine fesat düşeceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mis kokulu çiçek gördüyseniz:

  • Planlarınızı akıllı şekilde ortaya koymanız bazı kişilerle iş birliği için olanak sağlayabilir.

Rüyada mis kokulu çiçek görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet eder.

Rüyada hamile misin diye sormak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hacı misi sürmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, rakiplerini yeneceğine rivayet eder.

Rüyada mis gibi kokmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacı misi görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kokulu çiçek görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada çiçek kokusu duymak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kokulu çiçek görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, kafasının sakinleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments