Rüyada hamile misin diye sormak

Rüyada hamile misin diye sormak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, engel teşkil edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile misin diye sormak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, plan ya da proje hakkında mücadele etme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada hamile misin diye sormak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mis gibi kokmak zorlukların baş göstereceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada hacı misi görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mis kokulu çiçek görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Rüyada hacı misi sürmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine tabir olunur.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalettir.

Rüyada anne diye ağlamak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments