Rüyada yıkılan minare görmek

Rüyada yıkılan minare görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, daha fazla para kazanacağına, çok para kazanacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, umutsuzluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılan minare gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde dikkatli olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada minare yıkılmak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalettir.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, zaferlere doymayacağına tabir olunur.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada minare yıkılması görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet eder.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına inanılır.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments