Rüyada mezarlık yanında uyumak

Rüyada mezarlık yanında uyumak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık yanında uyumak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada mezarlık yanında uyumak mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada mezarın yanında uyumak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanında uyuduğunu görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin yanında uyumak yakın zamanda rahat edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü yanında uyumak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sabrını zorlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yanında uyumak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yanında uyumak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments