Rüyada mezar uyumak

Rüyada mezar uyumak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Rüyada mezar uyumak gördüyseniz:

  • Değecek konularda bağışlar yapabilir veya yardımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada mezarın üzerinde uyumak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta uyumak sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına rivayet eder.

Rüyada mezar içinde uyumak maddi güç elde edeceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulur.

Rüyada mezarda uyuduğunu görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık yanında uyumak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments