Rüyada mezarlığın yanında uyumak

Rüyada mezarlığın yanında uyumak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, dertlerin son bulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak gördüyseniz:

  • Çevrenizde pek çok konuda size destek olmaktan veya yardım etmekten hoşlanacak arkadaşınız ya da tanıdığınız var.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Rüyada mezarlık yanında uyumak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada mezarın yanında uyumak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanında uyumak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin yanında uyumak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, hasret giderileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin yanında uyuduğunu görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, kötü günleri geride bırakacağına yorulur.

Rüyada ölünün yanında uyumak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin yanında uyumak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments