Rüyada evde saklanmak

Rüyada evde saklanmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, rahatın kaçacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, ev taşımaya alamet etmektedir.

Rüyada evde saklanmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın, eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması mümkündür.

Rüyada bir eve saklanmak yiyip içeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada korkup eve saklanmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Rüyada evde saklanmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir evde saklanmak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına inanılır.

Rüyada eve saklanmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret eder.

Rüyada evde saklandığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinde saklanmak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments