Rüyada otların arasına saklanmak

Rüyada otların arasına saklanmak çok hayırlı işlere girileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, adından konuşulur olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, işlerdeki karın artacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada otların arasına saklanmak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin hayatlarına neşe, kolaylık veya zenginlik katmak için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada otların arasına saklanmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine inanılır.

Rüyada otların arasında yılan görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada saklanmak kaçmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocadan saklanmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada kaçmak saklanmak maddi güç sahibi olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayıdan saklanmak yanlışlara düşeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete saklanmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak mutluluğunun daim olacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments