Rüyada ahıra saklanmak

Rüyada ahıra saklanmak ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, yatırımlarının kar getireceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine alamet eder.

Rüyada ahıra saklanmak gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ahırda saklanmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, kazancının azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahıra saklanmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ahırda deve görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada ahırda yaşamak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada ahırda inek görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada temiz ahır görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ahırda yıkanmak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada evin içinde ahır görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments