Rüyada aslanlarla kavga etmek

Rüyada aslanlarla kavga etmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, prestij kazanacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada aslanlarla kavga etmek gördüyseniz:

  • En azından, ilerlemek veya başarı elde etmek istediğiniz konularda kendinize güveniyor gibi yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada aslanların kavgasını görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada aslanla kavga etmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada aslanlarla kavga etmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslan kavgası görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada aslan yüzü görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada aslana yemek vermek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet eder.

Rüyada evde aslan yavrusu görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada aslanların saldırısına uğramak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments