Rüyada aslan kavgası görmek

Rüyada aslan kavgası görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, tatsızlıklar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan kavgası gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada aslanla kavga etmek allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada aslanların kavgasını görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada aslanlarla kavga etmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, hayattan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan kavgası görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine alamet eder.

Rüyada aslanın birine saldırdığını görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, önünün kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanın öldüğünü görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada aslanın kükrediğini görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalettir.

Rüyada aslan figürü görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments