Rüyada aslan yüzü görmek

Rüyada aslan yüzü görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, dini inançların güçleneceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada aslan yüzü gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada aslan yüzü görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada derisi yüzülmüş aslan görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada yüzen aslan görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına işarettir.

Rüyada denizde yüzen aslan görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulur.

Rüyada yavru aslan görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki aslan görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada aslanla karşılaşmak mutluluk dolu haberler alınacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayı aslan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments