Rüyada aslanla kavga etmek

Rüyada aslanla kavga etmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yolunda gideceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada aslanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Rüyada aslanla kavga etmek hayırlı bir yuva kurulacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanların kavgasını görmek kişinin isteklerine nail olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Rüyada aslanlarla kavga etmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama işaret etmektedir.

Rüyada aslan kavgası görmek geçim derdi yaşayacağına, esenlik bulacağına alamet eder.

Rüyada aslan tarafından ısırılmak ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde aslan beslediğini görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada beyaz aslan görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, günü birlik tatillere çıkacağına işaret eder.

Rüyada aslanın başkasına saldırdığını görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments