Rüyada mezarlıkta ateş görmek

Rüyada mezarlıkta ateş görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta ateş gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin ona, tabiri caizse, ona nefes aldırın.

Rüyada mezarda ateş yakmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada mezardan ateş çıktığını görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, ticaretinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde ateş görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine yorulur.

Rüyada mezar üzerinde ateş görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ateş görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ateş yakmak hayatın pahalılaşmasına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda ateş görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mezarın üstünde ateş görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments