Rüyada mezarda ateş görmek

Rüyada mezarda ateş görmek dertlerin günden güne artacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kazanılan paranın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda ateş gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada mezarın üstünde ateş görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde ateş görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına yorulur.

Rüyada mezarda ateş görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ateş yakmak itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına inanılır.

Rüyada mezarda ateş yakmak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta ateş görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada mezar içinde ateş görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulur.

Rüyada mezardan ateş çıktığını görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments