Rüyada mezarın içinde ateş görmek

Rüyada mezarın içinde ateş görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hane içine ay doğacağına, muradınıza ereceğinize, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın içinde ateş gördüyseniz:

  • Duygusal bir konunun işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Rüyada mezar içinde ateş görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın içinde ateş görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan ateş çıktığını görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ateş görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ateş yakmak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde ateş görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde ateş görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda ateş yakmak bazı adımlar atacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments