Rüyada mezarın üstünde ateş görmek

Rüyada mezarın üstünde ateş görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kalbini kıracağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalettir.

Rüyada mezarın üstünde ateş gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, paylaşacağınız bilgiler veya diğerleri için zaman harcamanızın şimdi veya sonra karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada mezarın üstünde ateş görmek düşmanların çok üzüleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş üstünde ekmek pişirmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

Rüyada ateş üstünden atlamak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada suyun üstünde ateş görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet eder.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek sağlığının yerinde kalacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş üstünde kazan görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kötü sözler duylacağına inanılır.

Rüyada üstünde ateş görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işarettir.

Rüyada ateş üstünde namaz kılmak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments