Rüyada mezarlığa ziyaret etmek

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, husumetlerin başgöstereceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.

Rüyada mezari ziyaret etmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada mezar ziyareti görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada mezar ziyareti yapmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kazançta zarar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments