Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Rüyada mezar ziyaret etmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada mezarlığı ziyaret etmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada mezar ziyareti görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek karamsar ve umutsuz olacağına, hem dua alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek yönetici makamına geleceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına inanılır.

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments