Rüyada mezar ziyareti görmek

Rüyada mezar ziyareti görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalet eder.

Rüyada mezar ziyareti gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Rüyada mezar ziyareti yapmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına inanılır.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezari ziyaret etmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına işarettir.

Rüyada mezarlık ziyareti görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar ziyaret etmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments