Rüyada çatıya saklanmak

Rüyada çatıya saklanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, güç ve kudret kazanacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çatıya saklanmak gördüyseniz:

  • İnsan ilişkilerinde güzel destekler almanız mümkündür.

Rüyada çatıya saklanmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına inanılır.

Rüyada çatıda saklanmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işarettir.

Rüyada yağmurdan saklanmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birşeyden saklanmak kötü alışkanlıklarından arınacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağa saklanmak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yapılan işte ustalaşılacağına işaret eder.

Rüyada merdiven altına saklanmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta saklanmak duymadığı sözleri duyacağına, meşakkate düşeceğine delalet eder.

Rüyada kaplandan saklanmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments