Rüyada mezarlığa çiçek dikmek

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta çiçek dikmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara çiçek dikmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada balkona çiçek dikmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada yeşil çiçek dikmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına inanılır.

Rüyada mor çiçek dikmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments