Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, çaresiz kalacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, tövbelerin kabul olacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına tabir olunur.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta çiçek dikmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara çiçek dikmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada mezar üstüne düşmek sağlık sorunun kalmayacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments